29 Mayıs 2009 Cuma

Seni Zaten Hiç Sevmedim Sütoğlan!

8-0, taraftarlığı misafir takım seyircisine saldırmak olarak bir güruh, ligdeki yeri ne zaman garantide olsa alınan "enterasan sonuçlar"... Bir Ankara'lı olarak Ankaragücü'nü hiçbir zaman sevmeme sebeplerimin sadece bir kaçı bunlar, hele ki bir de tüm bunların aksi Gençlerbirliği gibi bir yüz akı kenti temsil ederken. Şimdi ise tüm bunların silip, antipatimi nefrete dönüştürmeye yetecek adım atıldı. İ.melih gökçek Ankaragücünü ele geçirmek üzere... Elbette vaatler belli "100. yılında şampiyon Ankaragücü".

Hayalin sınırı yok:) Yalnız gecekonduya bir şeyi hatırlatmak gerekir. İ.melih gökçek Ankaraspor'la Süper lige çıktığında da benzer vaatlerde bulunmuştu. "Samet Aybaba'yla 4 yılın sonunda şampiyonluk" "Ankarasporun sportif başarısıyla reklamı yapılacak kente yılda 5 milyon turist"(Afedersin de harikalar diyarını mı görmeye gelecek Avrupalı). Sonuç ortada... (Belki de İ.melih başkan bu vaatlerini şerrrrrefiyle teminat altına almadığı için gerçekleşmedi).

Özün sözü bu birleşme gerçekleşirse inşallah 100. yılında küme düşersin Ankaragücü. 100 yıllık kulüptün, İ.melih'in patlattığı sıradan bir balon oldun. Ama hakettin!

Son olarak bu ülkede futbol federasyonu eğer gerçekten federasyonsa, bu sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücünün düşme hattındayken oynadığı Ankaraspor maçında İddaa nın neden A.gücü'ne 1.10 galibiyet oranı verdiğini araştırır.

Hiç yorum yok: