7 Ocak 2010 Perşembe

Bir Apachi Ağlıyor... Annesinin Koynunda!...

Benim için filmin top esprisi başlıktır. Cem Yılmaz'ın ellerine sağlık. Yok çok küfürlüymüş, sinematografik açıdan yetersizmiş, gora gibi değilmiş(bence hem gora'dan hem de arog'dan çok daha iyi ayrı) falan hiç kulak asmayın,gidin bu filme ve anıra anıra gülün. Eğer illa not vermek gerekirse, 10 üzerinden 8.5. Filmin önüne geçen iki unsur Zafer Alagöz'ün muhteşem oyuncuğu ve Demet Evgar'ın görebildiğimiz kadarıyla 10 üzerinden 10 göğüsleri.
Peki filmin eleştirilebilir unsurları yok mu? Elbette vardır. Ama ben seyirci olarak verdiğim paraya helal olsun diyebiliyorsam, varsın bir iki kusuru da olsun filmin.
Bir de allah aşkına artık Cem Yılmaz'ın yaptığı filmlerle, Recep İvedik serileri karşılaştırılmasın. Bu Türkiye'nin en parlak zekalarından birine yapılabilecek en büyük hakaretlerden biri bence. Elmalarla hıyarları karıştırmayalım.

2 yorum:

benkendimfilim dedi ki...

sana katılamıyorum malesef..çok sıkıldım izlerken.. espriler cok zorlama geldi..recep ivedikle karsılastrmak da ayıp olur ama cem yılmaz bu tarz filmler yapmasın artık..o hokkabaz gibi hersey cok güzel olacak gibi filmler yapsın..2si de muhtesemdi.

salamy dedi ki...

Bence izlediğin ortamla da alakalı. Diğer insanlar da gülünce daha komik gelebiliyor. Ama bence gerçekten komik bir filmdi.