8 Ocak 2010 Cuma

Mümtaz'er'le Karşılaşılınca Sorulacak Sorular

1) Canlı yayında bir denizci koramiral tarafından tüm Türkiye'nin gözleri önünde tabiri caizse "itin malum organına sokulmak" nasıl bir duygu?

2) Bundan 14 yıl önce Susurluk kazası sonrası, danışmanlığını yaptığınız Tansu Çiller'in o meşhur "vatan için kurşun atan da yiyen de kahramandır" sözünün yaratıcısı durumundayken, bugünlerde Ergenekon operasyonlarının bir numaralı destekçilerinden olmak nasıl bir duygu?

3) 2. soruyu baz aldığımızda televizyonda ya da herhangi bir yerde bir oryantal performansı izlediğinizde, "ben bundan daha iyisini yapabilirim" kıskançlığı yaşıyor musunuz?

4) Bu fotoğrafı çektirirken çok mu düşündünüz? Yoksa "Buna kafa derler kafa" mesajı mı vermeye çalıştınız?

5) Gördüğünüz yerde Okan Bayülgen'i dövecektiniz. Hala göremediniz mi?

6) Şimdi hocam burada artık biraz samimi olmak durumundayım. Şimdi tipiniz malum, yani bir Brad Pitt, Geroge Clooney, Keanu Reeves değilsiniz. Hatta daha açık söylemek gerekirse gerek boy gerek pos olarak Joe Pesci'den hallice olduğunuz ortada. Eşinize baktığımızda ise gerçekten hoş bir hanımefendi. Şimdi sorum şu; onu nasıl etkilediniz? Olgun erkeği oynayarak mı? O Melih Gökçeği aratmayan içinde türlü anlamlar gizli tebessümünüzle mi? Yoksa kendisi öğrencinizken verdiğiniz derslerde gösterdiğiniz entellektüel birikiminizle mi?

Hiç yorum yok: