17 Temmuz 2009 Cuma

Is Gunners Fuckin' Gençlerbirliği?

Sen git dünyanın en iyi teknik direktörünü takımın başına getir, adam 17 yaşındaki futbolculardan şiir gibi top oynayan takım yaratsın, üstüne üstlük 70 bin kişilik stat yaptır, dünyanın en güçlü firmalarını arkana sponsor olarak al, sonra o 17 lik yıldızlar tam süperstar seviyesine gelmişken sat! Allah aşkına bu nasıl bir mantık? Arsenal yöneticilerini İstanbul'da yap-sat işinde çalıştırmak lazım. Adamların son 3 yılda ellerinden çıkardıkları adamlara bakın. Henry,Campbell, Hleb,Senderoz, Flamini, Ashley Cole(hadi onda Çelski'nin antin kuntin oldu) ve son olarak Adebayor. Şimdiden söyleyeyim o Bentner'den Adebayor olmaz. Buna karşılık alınan adamlar kim? Gallas, Brown, Arshavin.

Bir takımın en verimli dönemi oyuncularının ortalama yaşlarının 27 olduğunu futbol uzmanları söylüyor. Ama Arsenal için bunun hiç bir önemi yok anlaşılan. Seneye Van Persie'yi satarlar, sonra Fabregas'ı 3-5 seneye de tüysüz sol bekleri Gibbs'i.

Endüstriyel futbolun en uyuz olduğum işini yapıyor Arsenal, kar için sportif başarıyı baltalıyor. Bunu Gençlerbirliği yapınca elbette mantıklı ama formasına Emirates reklamı alıp tüm sezon neredeyse tümü kombine olan stadı full çeken, dünyanın en zengin 5 klübünden biri yapınca insan sinirleniyor. Ben Arsenal taraftarı olsam ya klübü basardım (tamam çok amelece) ya da verdiğim kombine biletinin parasını geri isterdim. Hayır Wenger de ne bok yemeye orada duruyor onu anlamadım, gitsin Totenham'a ya da Liverpool'a yıldızlarını satmadan ambargo koysun bütün kupalara.

2 yorum:

Uygar Tünay dedi ki...

Salamy,
Bu strateji Wenger'in kendi stratejisi. Kendisine kimse karismiyor kulupte.

salamy dedi ki...

abi emin misin? o zaman koy g.tüne gitsin herif. ne o öyle tam gelecekken geri çekilir gibi!