8 Temmuz 2009 Çarşamba

Hayırlı Uğurlu Olsun!







Bilen bilir lisede tek pota basket oynarken ne zaman bir kızın beni izlediğini görsem, o kollektif oyun kurucu-forvet salamy gider, yerine Pete Maravich, Magic Johnson karışımı fantastik hareketler sergileyen bambaşka biri gelirdi (bacak arasından atıcam diye kaçırdığım boş turnikeler sonrası takım arkadaşlarımdan az küfür yememiştim)
Dünyada belki futbolcu kocasından ünlü tek eş olan Aida Yespica artık Türkiye'de. Elbette kadınların performansım üzerindeki etkisini beşiktaşımın futbolcuların performansına aynı şekilde etki edeceği konusunda bir iddiam yok, ne de olsa liseli sivilceli bir yeni ergenle, hergün başka bir çiçeğe konan böcekleri karşılaştırmak saçma olur. Zaten aksi olsa yeni stoperimiz Ferrari bu duruma sessiz kalmaz kanısındayım.
Yine de benim Yespica konusunda yönetime bir önerim var. Yespica maçları, eşlere ayrılan loca yerine kapalının ortasından izlesin(elbette CIA ya da MOSSAD eğitiminden geçmiş 10-15 kişilik bir koruma ordusuyla). Eminim zaten tezahüratlarıyla ün yapmış kapalı ahalisi Yespica'nın gazıyla yeni desibel rekorları kırarlar. Hatta demedi deme İbrahim, dediğim olursa bu sezon statı yıkmak için anıtlar yüksek kurulundan izin almaya gerek kalmayacak. Son olarak...

AİDA YESPİCA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA!


Hiç yorum yok: