10 Aralık 2009 Perşembe

Tavşan Woods

Bize çok uzak bir spor olan golfün(ki bunu eleştirmek için söylemiyorum bilakis golf manyaklığından uzak bir memlekette yaşamaktan mutluyum) dünya üzerinde ki efsanesi Tiger Woods'un karısının kıskançlık krizi nedeniyle geçirdiği kazanın ardından yediği haltların arkası çorap söküğü gibi geliyor. Şu an itibariyle 7 farklı hatun Woods'la evliyken sexual intercourse yaşadığını basına açıklamış.
Aaa çocuğun tipine bak yahu bunda hiç "fucker face" yok ki, tam bir aile babası diyen bayan okuyucularıma rule numero uno yu hatırlatmak isterim... Para var saadet var:)

2 yorum:

Uygar Tünay dedi ki...

Golf sahane bi oyun. Ben de senin gibi dusunuyudum. Ama simdi acayip zevk aliyorum. Tiger'a gelince: O kadar paran, sohretin varken niye evleniyosun gerzo?

salamy dedi ki...

E normal senin ki olm, sen satranç da seversin zaten:) Diğer husus da ise sana sonuna kadar katılıyorum Teddy'ciğim. Bu Tiger da tam ameikan köylüsü. Zaten ada bak "Tiger". Bizde ki berber dükkanına saçı jölelemek için girip, akabinde kaçan mahalle dilekanlısı adı gibi. Misal Tarkan, Ejder, Hayati.