9 Ocak 2010 Cumartesi

10.000+ Kadınla Yattım Palavrası

Kaç gündür yazacaktım fırsat olmadı. En son Warren Beaty'nin 12.500 kadınla yattığını açıklaması ve bir allahın kulunun bu beyandaki mantık hatasını bulamamasına anlam veremiyorum.
Aslında özellikle Hollywood ünlüleri arasında bu "10.000 rakamı" çok sık telaffuz edilir. Bir nev'i "Sir" ünvanı olarak değerlendirilir. Bundan önce rahmetli basketbolcu Wilt Chamberlain ve Charlie Sheen gibi isimler için de benzeri rakamların telaffuz edildiğini okumuştum.
Bu "10.000" mevzuunda iki husus mantık dışı, birincisi bu arkadaşlar bir takım organlarına sayaç mı takmışlar da bu rakamı telaffuz ediyorlar? Köyden indim şehirede en büyük ağabey Himmet'in kardeşleriyle beraber tarlayı sürerken bulduğu gömüden çıkan altınları "doğuzbindoğuzyüzdoğsandört... doğuzbindoğuzyüzdoğsanbeş...doğuzbindoğuzyüzdoğsanaltı..." şeklinde saydığı gibi bir sayım mı söz konusu? Onda bile adamcağız kaç defa tekrar saymak zorunda kalıyordu. Diyeceğim şu ki; bırakın 3 haneli rakamların yakınına yaklaşmayı çift haneli rakamları tutturmayı anca başarmış birinin, geriye dönüp baktığında kesin bir rakam vermesi zorken (hepimiz öyle değil miyiz yahu?), 10.000 hatununun hesabını tutmak nasıl bir iş?

işin esas mantık dışı kısmına gelince;bahsi geçen Warren Beaty 1937 doğumlu, yani 73 yaşında. Bu da demektir ki, bu adam 26.669 gün yaşamış(29 şubatlarda dahil bu rakama). Penisinin işemekten başka bir işe yaradığını keşfettiğinde 11 yaşında olsa(o da en erken), 4017 günü ziyan olmuş demektir. Kaldı mı geriye 22.652 gün! E şimdi bir adamın böylesine bir "buffy the vampire" olabilmesi için sadece tip yetmez, şan+şöhret+para lazım. IMDB'ye göre ilk filmini 1957 yılında çevirmiş yani 20 yaşında. Hadi diyelim 20 yaşına kadar 100 kadınla birlikte oldu (olmaz ya) 3287 gün daha gitti, geriye 19.365 gün kalır.

Yani bu adam geriye kalan 19.365 gün içerisinde 12.400 kadınla yatmış olması gerekir. Gün başına 0.64 kadın(Şarj aleti yok ki bu meretin)! Ve dikkatinizi çekerim bu yattığı kadın sayısı, toplam rakam değil. Yani bu adamın bu rakama ulaşabilmesi için ömrü boyunca kullan-at şeklinde çalışmış olması lazım (uzun süreli beraberliklerini falan saymıyorum).

Aynı hesabı 44 yaşındaki Charlie Sheen'e vurduğumuzda günlük 1 kadını geçiyor. Baklavacılar için anlatılan hikaye aklıma geliyor bu durumda, hani adam işe başlamadan önce önüne bir tepsi baklava koyup zorla hepsini yedirilermiş de, adam bir daha baklava görünce tiksinirmiş. Aynı hesabın burada da olması gerekmez mi?

4 yorum:

benkendimfilim dedi ki...

ya erkeklerde böyle rekor durumları var anlayamadıgm sekilde..hepsi aynı değil mi ben anlamıyorum..kime neyi ispatlıosun..kac kadınla yatmıssn yatmamıssn ne fark eder..komik..bu erkeklerin kendi aralarında bi ego savası sanırım..yoksa her kadın rakamın fazlalaıgından rahatsz olur..

salamy dedi ki...

Hepsi aynı derken, neyi baz aldığını sorabilir miyim?:)

salamy dedi ki...

Ego her şey değildir ama çok şeydir bu arada.

benkendimfilim dedi ki...

yani eninde sonunda kadın hepsi..farklı olan duygulardır diye dusunuyorm..sevdiğin biriyle sexle bişi hissetmediğin biriyle sex farklı değil mi? Egonun eni sonu yok..wala nasıl bi savaş içindeyim kendisiyle belli değil..