6 Ekim 2009 Salı

Celebbikes











Bunlarda motorize ünlülerden kesit. Eric Bana ve arkasına hatun atmış Keanu Reeves her zaman ki gibi subzero derecesinde coollar. Ryan Reynolds Scarlet Johanson'u kaptığı yetmezmiş gibi bir de altta "grisi daha güzel" dediğim ducatti 1000 s sport'a kurulmuş... şerefsiz afedersin. Brad Pitt outfit olarak "on numero" olsa da fotoda pek bir gariban çıkmış, hatta hayata küsmüş. Belki de Angelina'dan paparayı yediği bir gündü. Gençlik parkı amelesi kıvamında poz veren Tom Cruise'u ise sona sakladım. Arkadaşın pek kaskmış falan derdi yok anlaşılan(işi Scientology'e mi havale etti nedir?:) Hayır evladım sırf cinsel kimliğin üzerinden dönen spekülasyonlara son vermek için gittin evlendin diye evlendin, e bir de çocuğun oldu. Yazık değil mi kaza yapıp kafanı karpuz gibi dağıtırsan gül gibi karınla tüyü bitmemiş kızın Suri'ye ve Nicole'den olan diğerlerine... Ah evladım... Akkkklım çıkıyor evladım!




2 yorum:

k dedi ki...

brad pitt'i cake'in i will survive klibindeki john mccrea'ya benzettim ilk bakışta.

selamicanım, ducatti dediğin cihazül motörize, profilden parçaları sanayide birleştirilmiş pozu vermiyor mu? hadi lan deve, sen ne anlarsın motordan desen sükut ederim o anda. ya da artistik bir hareketle ilgiyi başka bir noktaya çeker, örterim ayıbı. şöyle ki, "ryan'ın ayılık sınırlarındaki cüssesinden de kaynaklanıyor olabilir motorun ezik görünümü". scarlet... hay bin tom waits gırtlağı!!!

salamy dedi ki...

%bi'milyon haklısın badiciğim o ducatti hakkında. Hatta ben daha ileri giderek kendisini Jawa marka tamirci motorlarına benzetiyorum. Ama zaten bir önceki entrymde de belirttiğim gibi bahsi geçen "motör" 70lerden kopmuş da gelmiş tüm retro çizgileri içinde barındıran bir tasarıma sahip ki beni cezbeden esas bu. Ryan'a gelince... Sarışınlar tipim olmadığından kendisini bu seferlik affettim ama ileri de gider de kim kardashian olsun, Nina Mercedez olsun birine yazılırsa, o zaman işte bin değil milyon defa linda lovelace gırtlağı!